Politistii botosaneni, in mijlocul copiilor de 1 iunie

politisti 1 iuniePoliţiştii botoşăneni au desfăşurat în acest sfârşit de săptămână mai multe activităţi dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului.

Vineri, 30 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Hlipiceni, Serviciului Rutier şi cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale s-au întâlnit cu copiii Şcolii Generale Hlipiceni.

Ediţia a IV- a a Cupei 1 Iunie a constituit un nou prilej pentru copii de a participa la concursuri de educaţie rutieră sau de a pătrunde în „tainele” muncii de poliţie.

La sfârşitul activităţilor, copiii au primit diplome şi premii.

like facebookTot vineri, prichindeii Grădiniţei nr.1 Săveni au primit vizita poliţiştilor şi au aflat care sunt principalele reguli pe care trebuie să le respecte atunci când sunt pietoni.

politisti 1 iunie 1Duminica, în zi de sărbătoare, poliţiştii s-au întâlnit cu copiii aflaţi în grija Fundaţiei „Hand of Help” din municipiul Botoşani.

Cunoaşterea autospecialele din dotarea poliţiei botoşănene, tehnicile de lucru ale criminaliştilor şi, nu în ultimul rând, joaca cu câinii poliţişti au fost principalele motive de încântare pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *