Hotii care au spart Inspectoratul Scolar, Ocolul Silvic si doua gradinite au ajuns in arest

sediu isj Botosani spart- criminalistiHotii care au spart, saptamana trecuta, Inspectoratul Scolar, Ocolul Silvic, o gradinita de pe Maxim Gorki, o gradinita de pe Octav Onicescu, dar si mai multe garaje au ajuns in spatele gratiilor. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale de Poliția municipiului Botoșani au identificat patru persoane bănuite de comiterea, în perioada 10- 30 mai 2014, a 14 infracţiuni de furt calificat sau tentativă de furt.

În sarcina celor patru persoane (între care trei bărbaţi- Constantin Boca- în vârstă de 38 de ani, din satul Băiceni, comuna Curtești, Costel Borcoi- de 25 ani, din satul Oneaga, comuna Cristești şi respectiv Ionut Macarel- de 25 ani, din municipiul Botoșani, precum şi o tânără de 19 ani, din comuna Coșula, județul Botoșani), s-a reţinut faptul că, în perioada 10- 30 mai 2014 ar fi comis, pe raza municipiului Botoşani, mai multe infracţiuni de furt calificat sau tentativă de furt, între care unele din instituţii publice.

like facebookPrejudiciul creat în dauna părţilor vătămate depăşeşte 28.000 lei.

sediu ocol silvic botosani spart criminalist botosani1Poliţiştii au dispus, vineri, măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor patru persoane, iar sambata ele au fost prezentate instantei cu priopunere de arestare preventiva. Magistratii au admis propunerea doar pe numele celor trei bărbaţi cercetaţi.

Faţă de tânăra de 19 ani, cercetările continuă cu suspecta în stare de libertate.

One thought on “Hotii care au spart Inspectoratul Scolar, Ocolul Silvic si doua gradinite au ajuns in arest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *