Ziua copilului, marcată în avans la Botoșani

serbare 1 iunie botosaniCentrul social de zi pentru copii aflați în situaţie de risc social din Parcul Tineretului a îmbrăcat, sâmbătă dimineaţă, haină de sărbătoare, în eleganta locație fiind celebrată, în avanpremieră, Ziua copilului.

În fața unei audiențe numeroase și vizibil emoționate, micuții din centru au participat la competiții sportive și la un amuzant concurs de ghicitori, toți fiind recompensați cu diplome și dulciuri. De o atenție similară s-au bucurat și copiii ce au recreat, prin desene, lumea copilăriei, premiile fiind oferite de S.C “Eltrans” Botosani, Club 555, Organizația municipală de femei a PSD și Asociația Nevăzătorilor Botoșani.

like facebookPartea a doua a manifestării a avut drept protagoniști patru copii nevăzători extrem de talentați. Ei au susținut un spectacol inedit și realmente emoționant, cei ce au impresionat auditoriul format din copii și adulți fiind Andrei și Claudia Țilia, Maria Băcăuanu și Eusebiu Toma.

serbare 1 iunie botosaniCopiii și adolescenții nevăzători au fost recompensați de organizatori cu diplome și pachete de dulciuri.

La final, toți copii au avut parte de un program de socializare, cu gustări și nelipsitul tort de Ziua copilului.

Andy Murariu, directorul Centrului social de zi din Parcul Tineretului, a menționat că instituția – gazdă e una care își desfășoară activitatea cu 24 de copii – ce beneficiază de un program After School și o masă caldă pe zi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *