Omul de afaceri Mihai Iftime, condus pe ultimul drum de zeci de oameni

inmormantare mihai iftime rediu botosaniOmul de afaceri, Mihai Iftime, a fost înmormântat, sâmbătă, în cimitirul Pacea. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost depus la Biserica Cuvioasa Parascheva, iar zeci de oameni, rude şi cunoscuţi au venit să îşi ia rămas bun. Preoţii au ţinut o cuvântare, având în vedere că se presupune că fostul patron al cabanei Rediu s-a sinucis, iar trupul neînsufleţit a fost înhumat în Cimitirul Pacea.

like facebookPe lângă cunoscuţi au venit la înmormântare şi mulţi curioşi, dornici de a afla detaliile morţii acestuia. Unii oameni excludeau varianta sinuciderii punând totul pe seama unei crime. Alţii spuneau că l-au văzut în ultima perioadă supărat, după ce l-a părăsit soţia şi s-a mutat la ficele sale stabilite în Norvegia.

inmormantare mihai iftime rediu botosani1Mihai Iftime, de  62 de ani, a fost găsit mort în condiţii suspecte, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul a fost găsit carbonizat într-un autoturism Skoda, la marginea comunei Cicei Mihăieşti, din judeţul Bistriţa Năsăud.

Pentru că flăcările i-au afectat extrem de mult corpul, acesta a fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere a unei benzinării, la care botoşăneanul a alimentat cu câteva minute înainte de tragedie. Potrivit poliţiştilor bistriţeni indiciile duc spre varianta unei sinucideri.

 

inmormantare mihai iftime rediu botosani3inmormantare mihai iftime rediu botosani2inmormantare mihai iftime rediu botosani4

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *