Află cine va fi preşedintele partidului rezultat din fuziunea PNL- PDL

Florin Turcanu & Catalin Flutur in campania la alegerile europarlamentare din BotosaniFuziunea care urmează să aibă loc, în perioada imediat următoare, între Partidul Naţional Liberal (PNL) şi Partidul Democrat Liberal (PDL) va crea ceva probleme legate de viitoarea sa conducere.

Prima funcţie de conducere din noul partid va fi asigurată de preşedinte, urmând ca acesta să fie secondat de preşedintele executiv.

like facebookCel mai probabil, preşedintele viitorului PNL la nivel judeţean va fi Florin Ţurcanu, iar Flutur va fi preşedinte executiv.

În favoarea lui Ţurcanu stau rezultatele electorale la ultimele alegeri, în condiţiile în care PNL a luat 20,19% din voturi, iar PDL doar 11,18%. Tot de partea lui Ţurcanu este şi funcţia administrativă pe care acesta o deţine, cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.

Nu este exclus, însă, ca liderul PDL, Cătălin Flutur să „tragă sforile” şi să îl înlăture pe Ţurcanu. Experienţa sa politică, credibilitatea, dar şi tenacitatea sa l-ar putea ajuta să îşi manifeste influenţa în sferele înalte ale partidului. Nu trebuie neglijat nici faptul că acesta este vărul lui Gheorghe Flutur, om cu greutate în rândul democrat liberalilor.

7 thoughts on “Află cine va fi preşedintele partidului rezultat din fuziunea PNL- PDL

  1. In acest mariaj gen: Prigoana+Bahmuteanu, unde azi se pupa iar maine se palmuiesc (gen Base +Turcanu F.), vrem sa faca o fuziune si apoi sa se desfiinteze!!
    Imparate unde sunt cardurile de reduceri la cumparaturi, promise botosanenilor in campania electorala de acum 1-2 luni de SORESCU??
    DEMAGOGILOR sunteti o rusine pt. acest oras si judet, in frunte cu batausul „imparat”!!
    Daca scapati de TURCANU F., si-l puneti sef pe FLUTUR, cred ca botosanenii vor fi f. fericiti!!
    Pe fotograful de la calor sa-l puneti prefect in UCRAINA!!

  2. Partidul se va numi: PNL-DL, iar la conducere vor fi amandoi (prin operatie gen unire vor deveni SIAMEZI!).
    Asa cum se pot trada si desparti precum in 2006, aceste 2 partide sa se unesca si in trup!!
    Vom avea o conducere bicefala, unica si originala!!
    TRAIASCA PNL-DL, conduca de unicul „TURCA-FLUT”!!
    Victorie, am infrant!!

  3. Hotararea se va lua prin consens cu majoritate de voturi. Presedinte nea florea turcanu, vicepresedinte feminin roxana si vicepresedinte masculin tractoristul condamnat. Cei doi vor fi ca nea Quintus: preseinti de onoare!

  4. Singurul om care este vrednic de a ridica noua alianta (fuziune)peste PSD este Catalin Flutur. Turcanu nu va face decit sa traga in jos aceasta alianta.Florin trebuie sa se retraga din viata politica si sa se duca acolo unde-i este locul adica la Dracsani linga consatenii lui si faimosul lui tata pe care la facut mare patron de abator cu banii care au venit nu se stie de unde. Dar se va afla odata si odata! Sa le dea D-nu minte la taranii care l-au votat pina acum si sa realizeze ca” LIDERUL” lor nu este decit un om fara caracter si carte si care a profitat de buna lor credinta !

  5. turcanu este unul din baronii aflati in vizorul DNA!
    el trebuie sa conduca si mafia locala de dreapta, pnl=pdl=pmp=fc=basescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *