Juniorii botoşăneni au primit mingi de la Belodedici şi Vlădoiu

belodedici stadion municipal botosani3Juniorii de la cluburile sportive din Botoşani au primit, vineri, mingi de la două foste glorii ale României, Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu.

Cei doi fac un turneu prin ţară organizat de FRF pentru sprijinirea secţiilor de juniori ale cluburilor afiliate. La Botoşani au ajuns 90 de mingi, produse de o firmă nemţească, ce au fost înmânate pe gazonul Stadionului Municipal.

like facebook” Mă bucur că mă aflu la Botoşani. Sunteţi cam departe de Bucureşti, dar drumurile sunt bune. Mă bucur pentru acţiunea federaţiei şi ţin minte că acum câţiva ani a mai trimis nişte migi, nu ştiu dacă îndeajuns. Eu când primeam o minge mă bucuram extraordinar de mult, mai belodedici stadion municipal botosani2ales dacă era de piele şi noi. Ceea ce le trebuie copiilor sunt mingile, echipamentele şi bazele sportive. Încet, încet ne mişcăm şi noi şi vrem să fim mai prezenţi în teritoriu. Cu ocazia asta vedem ce centre sunt, echipe, cine are probleme”, afirmat Miodrag Belodedici.

Fostul internaţional a mai adăugat că speră ca acţiunea să nu se oprească aici şi să se mai doneze în teritoriu şi echipamente.

„Cred că este o acţiune senzaţională pentru noi. Eu cu Belodedici am mai încercat în ultimii ani, cu FRF, să participăm la acţiuni cu grupe de juniori. Numai aşa, crescându-ne copii avem şanse ca fotbalul românesc şi sportul, în genral, să fie regenrat şi să avem parte peste ani de participări la campionate europene şi mondiale”, a spus Ion Vlădoiu.

belodedici stadion municipal botosanibelodedici stadion municipal botosani1

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *