S-a dat startul înscrierii pentru persoanele care doresc să facă voluntariat la Bibliovacanța

biblioteca judeteanaBiblioteca Mihai Eminescu a dat startul inscrierilor pentru voluntari la programul Biblio-vacanța. Astfel, cei care doresc să împărtășească din cunoștințele și experiența lor profesională unor copii sau chiar și adulți, în calitate de profesori, se pot înscrie pe site-ul Bibliotecii aici.

Programul Bibliovacanța a debutat la Biblioteca Mihai Eminescu în 2011 și a cunoscut un adevărat succes. Zeci de voluntari se înscriu, vara de vara, pentru a fi profesori, pentru perioada vacanței, în diferite domenii de activitate. La cursurile estivale ale programului amintit se înscriu sute de copii dornici să desfășoare activități extrașcolare.

like facebookProgramul se va desfășura și anul acesta în perioada iulie-septembrie, și va oferi, ca și pînă acum, o multitudine de activități.

Cel puțin asta speră conducerea instituții care a dat startul pentru înscrierea voluntarilor mai devreme tocmai pentru ca un număr cât mai mare de persoane interesate să-și ofere serviciile gratuit să se poată înscrie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *