Judecătorii îl pun în libertate pe Liviu Conţac

Liviu ContacCererea de eliberare condiţională, depusă de fostul director al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Liviu Conţac a fost admisă de judecătorii Judecătoriei Botoşani. Înainte de sentinţă  comisia de liberări condiţionate din cadrul Penitenciarului Botoşani a dat aviz faborabil cererii fiului fostului preşedinte al Consiliului Judeţean. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Botoşani.

like facebook„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de p.p.l. C L C, în prezent deţinut în Penitenciarul Botoşani. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului C L C, de sub puterea mandatului nr. 71/2014 al Tribunalului Botoşani. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare conform art. 587 alin. 3 Cod procedură penală. Pronunţată în şedinţa publică, azi 29 mai 2014”, se arată în minuta Judecătoriei.

Liviu Conţac a fost condamnat, în luna octombrie 2012, la trei ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. În acelaşi dosar a fost condamnat şi tatăl său, Constantin Conţac, care, însă, a părăsit unitatea de detenţie în urmă cu şase luni, datorită vârstei de peste 60 de ani.

Liviu Conţac a cerut eliberarea condiţionată. Vezi ce răspuns a dat Penitenciarul!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *