Investiţiile propuse de Portariuc, lăsate de izbelişte. Vezi unde au direcţionat banii consilierii PNL şi PDL!

consiliu localCeartă între consilierii locali ai PSD şi PNL-PDL, vineri, şi de la repartizarea unor bani din bugetul local pentru investiţii. 13 consilieri locali ai PNL, PDL şi PNTCD au venit cu amendamente la proiectul privind rectificarea bugetului modificând, astfel, lista de investiţii propusă de primarul Ovidiu Portariuc. Consilierii au tăiat din banii alocaţi de primar pentru proiectarea utilităţilor de la ansamblul de locuinţe pentru tineri de pe Şoseaua Iaşului, respectiv a ansamblului de locuinţe de pe Ion Creangă, de la bugetul alocat pentru căsutele de lemn şi pentru site-ul primăriei, de la strategia Zonei metropolitane, amenajarea unor fântâni arteziene, dar şi de la amenajarea orăşelului copiilor şi i-au direcţionat către extinderea reţelei electrice în cartierul Luizoaia, către reabilitarea străzii Vâlcelei, a străzii D. Bolintineanu, pentru împrejmuire parcuri, reabilitarea Spitalului de Pneumoftiziologie.

Proiectul în forma propusă de primar a fost respins, acesta primind doar voturile consilierilor PSD, în timp ce proiectul cu amendamentele consilierilor PNL şi PDL a fost votat.

Alianţa Răului se transformă în Alianţa Binelui pentru cetăţeni, o alianţă care a identificat surse bugetare, cu o colaborare între consilieri locali. S-au taiat bani de la casutele de lemn, de la site-ul primariei, de la softuri, activitati care nu erau importante pentru cetateni si au fost directionati bani pentru Luizoaia, investitii pe strada Valcelei, pentru covor asfaltic ăpe Dimitrie Bolintineanu, investitie bucla tramvai de pe Calea nationala cu Sucevei. Aceste lucrari se vor vedea in oras. Le dam de lucru celor din primarie,”, a declarat consilierul Florin Ghiorghiţă.

like facebookConsilierii din PSD s-au arătat deranjaţi de modificările survenite în judeţ. Mihai Tincu a criticat faptul că au fost luaţi banii de la proiectarea utilităţilor la locuinţele ce urmează să fie ridicate pentru tineri în zona ANL şi Ion Creangă. Critici a avut şi consilierul PP-DD, Gheorghe Ursuleanu.

Văd aici o luptă politică, aţi adus aproape de zero proiectul privind utilităţile la Şoseaua Iaşului„, a afirmat Ursuleanu, în timp ce fostul viceprimar Cosmin Andrei a spus: „Nu votăm pentru orice mizerie„.

I-a răspuns viceprimarul Cătălina Lupaşcu: „Daca considerati ca documentul este murdar, nu votaţi„.

 

3 thoughts on “Investiţiile propuse de Portariuc, lăsate de izbelişte. Vezi unde au direcţionat banii consilierii PNL şi PDL!

  1. Este absolut necesar softul primariei. Un fost vice are firma in care ar putea intra banii pentru realizare. Nu-l lasati sa moara de foame dupa ce l-ati dat afara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *