Vezi cum se va circula pe strada Nicolae Iorga, unde se face Penny Market!

penny marketComisia de sistematizare a circulatiei a decis cum se va circula pe strada Nicolae Iorga, in momentul deschiderii supermarketului Penny Market. Asta dupa ce mai multi consilieri locali au cerut ca in zona sa se ia masuri privind traficul, avand in vedere ca este o zona aglomerata. Si in sedinta de vineri, consilierul local Florin Ghiorghita a readus in discutie acest subiect, dupa ce a fost votat un proiect privind concesionarea unui teren investitorului.

Sa se ia masuri pentru rezolvarea traficului. Este o zona extraordinar de aglomerata, cu intersectia din Bazar aglomerata, cu atutogara Priscom. Sa se rezolve acest lucru„, a spus Ghiorghita,

like facebookRaspunsul a venit de la reprezentantii Primariei Botosani, care au spus ca in Comisia de sistematizare s-a luat deja o decizie, respectiv masinile care vor iesi din Penny market vor face obligatoriu la dreapta catre Bulevardul „Mihai Eminescu”, iar cele care ies de la Priscom vor face obligatoriu la dreapta inspre Calea Nationala.

Penny Market se va ridica in fata autogarii Priscom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *