Contre in CL de la organigrama Politiei Locale: Nu avem nevoie de functii de conducere. Politistul sa fie in strada!

politia localaContre in sedinta de Consiliu local de la un proiect de hotarare privind aprobarea organigramei si statelor de functii la Politia locala. Executivul Primariei a venit din nou cu propunerea ca institutia sa aiba si un director adjunct, asa cum s-a intamplat si anul trecut, lucru care a starnit nemultumirea in randul unor consilieri locali.

Florin Ghiorghita a declarat ca la Politia Locala nu este nevoie de inca o functie de conducere si a venit cu un amendament prin care a propus desfiintarea Serviciului de ordine publica din cadrul institutiei si cea de director adjunct.

like facebookNu trebuie sa desfiintam functii de executie pentru a mai crea un post de sef. Numarul politistilor locali va scadea si noi mai vrem un post de sef. Solicit desfiintarea Serviciului de  ordine publica, a postului de director adjunct care nu-si are rostul. Coordonarea sa fie direct la directorul executiv. De asemenea, constat cu surprindere ca activitatea serviciului juridic de acolo este facuta de doi oameni: un sef de serviciu si un executant. Functiile sa treaca pe executie si atunci vom remarca economie la bugetul local. Cu cat vor fi mai multi politisti in starada, cu atata se va vedea activitate lor mai bine„, a spus Ghiorghita,

ghiorghita si alexa clA intervenit in sedinta consilierul Cosmin Andrei, care a spus ca amendamentul este tendentios si se refera strict la persoanele care lucreaza la aceaste compartimente.

„Este o razbunare si nu aduce servicii Politiei Locale, acea propunere de desfiintare a serviciului de ordine publica. Modificam organigrama pentru ca nu va plac persoanele de acolo„, a spus Cosmin Andrei.

Consilierii au respins proiectul initial propus de primarul Ovidiu Portariuc si au aprobat un proiect de organigrama si stat de functii ce va fi supus analizei comisiei de ordine publica si ANFP, dupa care va fi dezbatut din nou in Consiliul Local.

 

2 thoughts on “Contre in CL de la organigrama Politiei Locale: Nu avem nevoie de functii de conducere. Politistul sa fie in strada!

  1. Foarte buna propunerea domnului Ghiorghita, dar ar trebui sa intre si prin celelalte birouri si sa faca o comparatie intre politistii din strada si cei care stau la birouri, e strigator la cer, dar nimeni nu vede.

  2. Da, acel sef de serviciu de la ordine publica, Pomarleanu, habar nu are. Daca era bun statea la Politia Nationala, nu ar fi fost dat afara, iar acum conduce un serviciu la Politia Locala. Rusine ! Ce oameni platim din banii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *