Prefectul supărat pe directorii convocaţi la şedinţele colegiului prefectural. Vezi de ce!

colegiu prefectural costica macaleti1Reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a arătat nemulţumit de atitudinea unor directori care ar trebui să participe la şedinţele colegiului prefectural. Costică Macaleţi a cerut ca toţi directorii instituţiilor deconcentrate şi ale altor unităţi cu atribuţii strategice să fie prezenţi la aceste şedinţe.

like facebook Afirmaţia a fost făcută după ce mai mulţi şefi de instituţii şi-au trimis subordonaţii sau nu au venit deloc. Este cazul Silvanei Tudorache, şefa DSP, Florin Asaftei, directorul ANIF, Critian Cucoreanu, şeful IPJ şi Constantin Netedu, de la Romtelecom. Prefectul a cerut funcţionarilor din subordine să nu îi mai convoace pe directorii chiulangii.

„Cei care nu au venit să explice de ce.  Să îi transmiteţi domnului doctor Doru Culiceanu, preşedintele colegiului meidicilor, că în urmă cu ceva timp a spus că doreşte să vină şi acum îl vom scoate din listă ca să nu mai participe. Cred că este a doua sau a treia oară când nu vine. Dacă este ocupat în această perioadă să spună”, a afirmat Costică Macaleţi.

La câteva minute de la începerea şedinţei, doctorul Doru Culiceanu a venit.

 

 

asaftei anif

silvana

romtelecom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *