Fratele lui Valeriu Iftime îşi lansează două cărţi la Zlătunoaia

Constantin Iftime- Vreau alta realitate, carte lansata la Zlatunoaia BotosaniScriitorul Constantin Iftime își va lansa, vineri, 30 mai, începând cu ora 12.00, două cărți de poezie la Școala din Zlătunoaia, satul său natal. Vor fi prezentate elevilor și cadrelor didactice din Zlatunoaia si din comuna Lunca volumele „Elefantul de câmpie”, apărut în februarie a.c. la Editura „ Cartea Românească”, editura Uniunii Scriitorilor din România, și „Zlătunoaia pentru toți”, carte apărută în aceste zile la Editura Gri, editura Asociației reporterilor din România.

Constantin Iftime- elefantul-de-campie, carte lansata la Zlatunoaia BotosaniConstantin Iftime, care este fratele omului de afaceri Valeriu Iftime, a mai publicat un volum de poezie la Editura Tracus Arte, „Vreau altă realitate.Artă merg pe mâna ta”, carte premiată de Asociația scriitorilor din București, cu premiul pentru debut, pentru anul 2012. Tot la prestigioasa Editură Tracus Arte a publicat în 2013 volumul de eseuri „Eseul carnivor”. În 1993 a publicat cartea-intreviu „Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan” (Editura „Contraria”), o carte unde în care analizează cu Ion Cristoiu anii prăbușirii comunismului din România. Iar în 1994, un volum de dialoguri „Confesiuni violente” (Editura DuStyle), in care, impreuna cu romanicierul Nicolae Breban, fac o analiză a vieții literare din perioada comunismului din România.

like facebook La Zlătunoaia, va vorbi despre poezia lui Constantin Iftime poetul Victor Teișanu, directorul Bibliotecii orășenești din Darabani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *