Expoziţie de roboţi la mall-ul din Botoşani

Micii inventatori la mall BotosaniSâmbătă, 31 mai și duminică, 1 iunie va avea loc, de la 11:00 la 14:00, o extraordinară expoziție de robotică, organizată de Cercul de Fizică Aplicată din cadrul Palatului Copiilor Botoșani la etajul trei al mall-ului.

Roboții de competiție, câștigători la concursurile naționale și internaționale, vor putea fi admirați în acțiune. Aceștia vor rezolva labirinturi sau vor parcurge în viteză trasee prestabilite. Roboții reprezintă o parte din proiectele realizate de elevii Cercului de Fizică Aplicată din Botoșani, de menționat sunt și alte invenții apreciate la scenă deschisă, cum ar fi Încuietoarea electronică, Imprimanta-Scaner 3D etc.

like facebookAn de an, elevii cercului cuceresc primele poziții la concursurile școlare, universitare și internaționale. Numai în anul 2013 la concursurile de nivel universitar s-au obtinut: Marele premiu de 7000 euro la concursul „TECHSCHOOL”, Locul I la concursul Internațional „INFOMETRIX”, Locul I la „Salonul de inventică” – Romexpo, Locul II si III la concursul „ROBOCHALLENGE” și numeroase locuri I la concursuri preuniversitare. Totodată, cercul organizează anual două concursuri naționale: ROBOTOR, ajuns la ediția a VII a și T.E.A.M, ediția a VIII a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *