Liviu Conţac a cerut eliberarea condiţionată. Vezi ce răspuns a dat Penitenciarul!

penitenciarul botosaniFostul director al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Liviu Conţac a făcut solicitare către conducerea Penitenciarului Botoşani pentru a ieşi din închisoare. Cererea fiului fostului preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) a fost analizată, miercuri, de Comisia de eliberări condiţionate a unităţii de detenţie. Membrii comisiei au decis să admită cererea şi să înainteze dosarul către Tribunalului Botoşani, în vederea admiterii sau respingerii solicitării.

like facebookEl are dreptul de a fi eliberat condiţionat pentru bună purtare în spatele gratiilor, după executarea a jumătate din pedeapsă.

Liviu ContacLiviu Conţac a fost condamnat, în luna octombrie 2012, la trei ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. În acelaşi dosar a fost condamnat şi tatăl său, Constantin Conţac, care, însă, a părăsit unitatea de detenţie în urmă cu şase luni, datorită vârstei de peste 60 de ani.

2 thoughts on “Liviu Conţac a cerut eliberarea condiţionată. Vezi ce răspuns a dat Penitenciarul!

  1. Daca i-ar inchide pe toti cei care au facut si fac rau in continuare tarii ar fi minunat. Din piatra neamt e ci cel de care se vorbeste in articolul asta textuploader.com/9vew si ar trebui sa fie la inchisoare… N-a facut mare lucru, a falimentat doar doua banci si acum e numit investitor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *