Vezi cu cât concesionează Primăria Botoşani terenul pentru Penny market

penny marketConsilierii locali vor aproba în şedinţa din 30 mai taxa pe care o va plăti investitorul complexului Penny Market pe terenul concesionat pe strada Nicolae Iorga.

Este vorba de un teren de 238 de metri pătraţi, proprietatea municipiului Botoşani, pentru care se va plăti preţul concesiunii corespunzător zonei, respectiv 56 lei mp pe an.

like facebookEste o hotărâre de CL care vine să detalieze faptul că noi, Primăria municipiului Botoşani, concesionăm terenul pentru realizarea obiectivului Penny Market. Se aprobă concesionarea terenului de 238 metri pătraţi proprietate privată a municipiului Botoşani ce face parte din planul urbanistic în detaliu, în următoarele condiţii: preţul concesiunii corespunzător zonei 56 lei mp pe an, pentru zona I, şi va fi actualizat conform CL, iar durata concesiunii este durata existenţei construcţiilor care fac obiectul Planului urbanistic în detaliu aprobat”, a declarta viceprimarul Cătălina Lupaşcu.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, clădirea unde urmează să fie ridicat supermarketul a fost evacuată şi urmează demolarea acesteia pentru pregătirea terenului pentru construcţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *