Cel mai modern parc de joacă din municipiul Botoşani va fi inaugurat. Vezi când!

loc joaca sere 1Duminică, 1 iunie, Primăria municipiului Botoşani marchează “Ziua Internațională a Copilului” printr-o serie de activități dedicate acestora.

Pe 1 Iunie, copiii sunt aşteptaţi, începând cu ora 17.00, să petreacă în cel mai nou și modern parc de joacă din municipiul Botoşani, cel din Parcul Mihai Eminescu, construit pe locul fostelor sere. Evenimentul va cuprinde un spectacol de muzică și dans realizat de asociațiile și ONG-urile din Botoşani, vor fi organizate diverse jocuri interactive, desene pe asfalt, activități sportive (tenis de masă, baschet), demonstrații sportive, face-painting, animație cu personaje de poveste, precum și alte surprize de care se vor putea bucura cei care vor vizita noul loc de joacă amenajat de Primărie.

loc joaca sere 7jpglike facebookÎi aștept duminică pe cei mici, alături de părinți, de bunici și de toți cei apropiați, să ne bucurăm de această frumoasă sărbătoare dedicată lor, sărbătoare care vine să ne reamintească  de micile bucurii ale copilăriei. Împreună vom inaugura cel mai modern și complex loc de joacă pentru copii realizat de Primărie, făcându-le astfel o bucurie celor mici, chiar de ziua lor. Accesul  în parcul de joacă va fi gratuit, dorindu-ne ca toți copiii să se bucure de acest loc”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Primăria municipiului Botoşani face mențiunea că desfășurătorul evenimentelor dedicate “Zilei Internaționale a Copilului” va fi respectat sub rezerva condițiilor meteorologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *