Reclamaţie neobişnuită: preot reclamat că face slujbe prea zgomotoase

biserica vovideniaUn grup de locatari dintr-un cartier din municipiul Botoşani a reclamat la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor că preotul, care slujeşte la biserica din zonă, ţine slujbele afară şi că zgomotul produs de boxele montate la lacaşul de cult este prea mare şi îi deranjează. Locatarii din zona Casei de Asigurări de Sănătate se plâng se nivelul ridicat al boxelor care transmit slujbele de la Biserica Vovidenia.

like facebookS-au adresat si Protopopiatului, care a pus în vedere slujbasului bisericii să nu mai scoată boxele afară ca să reducă nivelul zgomotului.

El s-a conformat, dar pe o perioada scurt de timp, si a reluat slujbe cu boxe

Oamenii acuză că slujbele sunt prea gălăgioase şi puternic făcute, iar preotul ţine prelegeri care nu sunt de calitate. Ei mai spun ca în zonă locuiesc salariaţi care lucrează în schimburi, iar zgomotul îi deranjează”, a declarat Mirel Rogalschi, comisar adjunct CJPC.

Pentru că reclamaţia nu a fost de competenţa CJPC, o vor direcţiona catre APM şi DSP pentru a verifică.

9 thoughts on “Reclamaţie neobişnuită: preot reclamat că face slujbe prea zgomotoase

  1. Si ce e rău în asta?Dar când locatarii sau plozii lor fac chefuri asurzitoare și destrăbălate, nu se aude?Îi deranjează cumva chemarea la credință și spiritualitate?

  2. au dreptate oamenii,poate vor si ei sa doarma duminica mai tarziu,trebuie sa auda cum rag popii,asta nu este credinta……..

    1. Trebuie sa recunosti, comentariul tau este… animalic. Totusi, nu te descuraja, multi romani se exprima asa. Ii auzi pe strada.

  3. In primul rand, slujbele de la Vovidenia sunt CELE MAI APRECIATE din Botosani. In al doilea rand, ei scot afara boxele pentru ca nu mai incap enoriasii in biserica, la slujba, asa de solicitata este. Eu, personal, ma duc la slujba la Vovidenia, desi sunt din alta parohie. In al treilea rand, reclamatia asta este lucratura altei parohii, altui preot/paroh. In al patrulea rand, dar nu ultimul, putoarea de mariana, care a scris mai sus, sa faca bine sa se faca mai vrednica, nu sa se complaca in situatia unei vaci care rumega dupa ce a mancat. Adica…vaco!
    A

  4. Cine sunt acei „oameni” care acuza ca slujbele sunt galagioase, iar prelegerile nu sunt ” de calitate”? Boxele stau afara de 10 ani, iar in 10 ani n-au deranjat pe nimeni! Dar, in aceeasi „logica” a reclamantului, slujbele probabil deranjeaza tocmai din pricina calitatii, iar reclamantul confunda calitatea cu cantitatea! Se stie ca slujbele in parohia respectiva sunt de calitate, iar sonorul nu a fost folosit in exces. Probabil ca tocmai din cauza calitatii si ca oamenii se apropie de Dumnezeu prin respectivul preot, a inceput sa „deranjeze” pe cineva anume. Pe scurt: acuzatii nefondate!

  5. degeneres, eşti prost de bubui. În primul rând fiindcă vorbeşti aiurea. Mare credincios, care se duce la biserică, dar un misogin care jigneşte. Iar în al doilea rând, eşti PROST, pentru că tu încă mai crezi în faptul că cineva de pe un nor are grijă de tine. Fii serios. Tu ai auzit vreodată de perturbarea liniştii publice? E concert la biserică? Unii mai au şi copii mici, care plâng de la orice sunet. BOULE, pe limba ta, poate înţelegi şi tu.

    1. Tu nu ai dreptate. Cine e misogin? Esti misogin daca esti de acord cu o femeie orice ar spune si pe orice ton pentru ca in acest fel o consideri retardata. Un raspuns pe un ton asemanator s-ar putea sa o trezeasca la realitate. Cel putin daca nu e de acord cu unii, sa se exprime cu decenta, dupa cum ar trebui sa faca o femeie care se vrea respectata. Scuza-ma ca nu te fac bou.

  6. Derajeaza pe cei care au uitat sa fie oameni ,slujbele sunt singurul lucru care le mai aduce aminte ca au uitat ca vor plati pentru raul facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *