Viorel Iliuţă: Cel puţin 50% din voturile lui Mircea Diaconu sunt de la PNL

Viorel IliutaPresedintele organizatiei municipale a PNL, Viorel Iliuta, recunoaste ca prezenta la vot a membrilor PNL a fost redusa, duminica, insa este convins ca multe din voturile PNL au plecat la Mircea Diaconu. El isi reproseaza faptul ca nu a reusit sa mobilizeze prezenta la vot.

Am remarcat in principal scorul obtinut de Mircea Diaconu, care a luat voturi inclusiv de la PNL. Cel putin 50% din voturile lui Mircea Diaconu sunt de la PNL, pe toate municipiile. Nu este o caracteristica a municipiului Botosani. Vom face o analiza. Avem colegi care s-au implicat in campanie, colegi care nu s-au implicat in campanie. Vom face analiza corespunzatoare in asa fel incat episodul acesta sa fie unul care sa nu se mai repete. Se poate pune problema ca unii din colegii nostri, daca nu pot sa munceasca pentru partid, sa faca un pas in spate si sa vina altii care doresc sa munceasca„, a precizat Iliuta.

One thought on “Viorel Iliuţă: Cel puţin 50% din voturile lui Mircea Diaconu sunt de la PNL

  1. Aveti perfecta dreptate, eu am fost si sunt votant PNL insa acum am votat cu Mircea si atentie nu numai eu ci si toti oamenii de langa mine, intelectuali, toti votanti PNL vechi. Ati gresit , asumati-va si o batalie pierduta, inseamna un nou inceput. PNL -ul trebuie sa dea viitorul presedinte al tarii.
    Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *