Consilierii judeţeni ai PSD, critici cu privire la acordarea unui mandat special administratorului judeţului în AGA de la Nova Apaserv

sedinta cj mai 1Consilierii locali ai PSD au criticat, miercuri, in sedinta de Consiliu Judetean, faptul ca primesc proiecte de hotarare chiar in ziua sedintei. Social-democratul Gheorghe Vazdoaga a cerut plenului consiliului sa nu mai fie introduse fortat proiecte de hotarare in aceeasi si cu sedinta, drept pentru care consilierii PSD nu au votat un proiect privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Judetean, in speta lui Radu Judele, in Adunarea Generala a Actionarilor la societatea Nova Apaserv.

Mi-as dori sa fie ultima sedinta cand se baga fortat niste proiecte. Ordinea de zi se suplimenteaza in cazuri exceptionale. De fiecare data cand venim la sedinta, anumite materiale mai sensibile se dau inainte de sedinta, pentru a nu ne putea documenta, a analiza in profunzime materialele si sa votam in necunostinta de cauza”, a spus Vazdoaga.

El s-a declarat nemultumit si de faptul ca Radu Judele trebuie sa primeasca mandat special in AGA de la Nova Apaserv, desi, spune consilierul, administratorul judetului reprezinta Consiliul Judetean in AGA.

Sedinta de Consiliu Judetean nu a durat mai mult de 15 minute, desi pe ordinea de zi s-au aflat 14 proiecte.

In ce consta acest mandat special. De ce o fi el special? A, pentru ca Radu Judele este special”, a mai spus Vazdoaga.

One thought on “Consilierii judeţeni ai PSD, critici cu privire la acordarea unui mandat special administratorului judeţului în AGA de la Nova Apaserv

  1. TURCANU asta inafara de a-si angaja toate rudele, clientela pe post de directori, pe directorii din primarie si sa pocnesca oamenii simpli (deci restul lumii, exclusiv cei enuntati inainte), MAI STIE SI ALTCEVA?????
    BOTOSANENILOR LE ESTE RUSINE CU ACEST PRESEDINTE DE CJ!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *