Procurorii au întomit un dosar penal pentru omor în cazul morţii lui Mihai Iftime, fostul patron al cabanei Rediu

masina arsaProcurorii bistriţeni au deschis un dosar de omor în cazul morţii omului de afaceri botoşănean Mihai Iftime, fostul patron al cabanei Rediu, decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Anchetatorii spun că cea mai probabilă variantă în cazul morţii bărbatului este sinuciderea, însă iau în calcul toate posbilităţile.

like facebook„Cercetările penale continuă în dosarul penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, dosar care are ca obiect infracţiunea de omor. Se pot lua în calcul şi alte variante, pentru că până la finalizarea dosarului pot exista orice fel de variante, însă aşa cum am arătat varianta cea mai probabilă, rezultată din anchetă, este cea de sinucidere”, a declarat pentru Citynew.ro,Angela Sângeorzan, procurorul şef adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud.

Procurorii au stabilit şi itinerariul pe care bărbatul l-a avut în zilele dinaintea cumplitului eveniment. Mai mult, din relatările apropiaţilor reiese că acesta a mai încercat să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul are două fete gemene, aflate în Danemarca, acolo unde se afla şi soţia lui. Acestea sunt acum în drum spre Bistriţa pentru a lua cadavrul carbonizat al bărbatului şi a-l înmormânta.

„Din datele de anchete de până în prezent rezultă faptul că victima este domiciliată în judeţul Botoşani de unde a plecat în ziua de 23 mai 2014, adică vineri. Apoi a fost văzută în data de 24 mai, la ora 14.00 la o staţie de carburanţi de pe raza municipiului Dej, după care s-a întors spre judeţul Bistriţa-Năsăud, astfel că a putut fi comisă fapta de sinucidere, spunem noi, în noaptea de 24/25 mai, situaţie în care a fost posibilă, în dimineaţa zilei de 25 mai 2014 să fie găsit autovehiculul în câmp, în locul precizat şi în acesta să se afle cadavrul carbonizat al victimei”, mai spune Angela Sângeorzan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *