Primarul municipiului Botoşani: Sperăm ca săptămâna viitoare să semnăm contractul privind reabilitarea termică a blocurilor

blocuri in Botosani2Licitatia privind reabilitarea termică a blocurilor este aproape de finalizare, a anunţat, marţi, primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a spus că la sfârşitul acestei săptămni va fi desemnat câştigătorul licitaţiei, iar săptămâna viitoare, cel mai probabil, va fi semnat contractul.

Sperăm să semnăm contractul, ca să se apuce de lucru. Săptămâna trecută a avut loc vizita celor de la ADR Nord-Est, pentru confruntarea în teren a situaţiilor trimise„, a menţionat Portariuc.

Municipalitatea a organizat o a doua licitaţie pentru reabilitarea termică a blocurilor, după ce prima, câştigată de Victor Construct, a fost anulată.

La cea de-a doua licitaţie s-au înscris şase firme, însă cele mai bune oferte financiare au fost prezentate de Dioconstruct, care a venit cu 1,513 milioane de lei, Cornell s Floor, cu 1,67 milioane de lei, şi asociarea Aquaterm- Hidroterm, cu 1,73 milioane de lei.

like facebookPe următoarele trei poziţii s-au clasat Elsaco Engineering, cu 1,79 mlioane lei, şi ABC Con International, cu 1,86 milioane de lei.

Pe ultimul loc a fost Victor Construct, cu 1,95 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *