Vezi ce taxă vor plăti candidaţii care vor susţine bacalaureatul pentru a treia oară!

examen de bacalaureatPeste 3.400 de liceeni din clasele terminale sunt asteptati sa se inscrie la prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Inscrierile se finalizeaza pe 30 mai, au anuntat reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean. Mihaela Huncă, inspector şcolar general, a declarat ca au fost stabilite nouă centre de examen, patru subcomisii şi trei centre de evaluare. Centrele de examen vor fi anunţate după 30 mai, dupa ce se va primi avizul Ministerul Educaţiei.

like facebookCandidatii care au tinut de cel putin doua ori examenul de bacalaureat si care se prezinta la toate probele trebuie sa achite 230 lei. In celelalt cazuri stabilirea sumei se face diferentiat, functie de numarul de probe pe care le sustine candidatul”, a spus Mihaela Hunca.

 

One thought on “Vezi ce taxă vor plăti candidaţii care vor susţine bacalaureatul pentru a treia oară!

  1. pe ce baza pui tu taxa mai parlit-o ??daca statu va plateste.cum poti tu sa pui o noua taxa?oare la puscarie tu si barbatu cand o sa ajungeti?nu va mai ajunge cat furati?furati din indemnizatiile copiilor ,din fondul scolii care este illegal si v ati facut si case din materiale de la liceul sportiv.nu va mai ajunge?sper sa auzim de voi cand o sa va aresteze.multa bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *