Autorităţile au semnat contractul de execuţie a lucrărilor la nocturna Stadionului Municipal. Vezi când se termină lucrările!

semnat contract nocturna stadion municipal botosaniAutorităţile au semnat, marţi, contractul de execuţie a lucrărilor la nocturna Stadionului Municipal precum şi instalaţia de încălzire a gazonului. Documentele au fost semnate de Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement şi Ciprian Cruceanu, directorul sucursalei Bacău a firmei EnergoBit. Contractul este în valoare de 4.945.000 de lei,  fără TVA, iar termenul de execuţie este de patru luni.

„Astăzi am semnat contractul de atribuire a lucrărilor la instalaţia de nocturnă şi de încălzire a gazonului şi dăm şi ordinul de începere a lucrărilor. Sperăm ca în termenul cel mai scurt să demareze lucrările. Preţul este de 4.945.000 de lei fără TVA, de la o valoare estimată de 6.434.087 de le, fără TVA şi am reuşit să facem o economie de 1.489.000 de lei prin faptul că am apelat la acest tip de procedură, licitaţie electronică. Nocturna va însemna montarea a trei stâlpi în afara stadionului şi unul în interior. Sperăm ca la prima etapă să jucăm în nocturnă”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement.

Reprezentanţii firmei câştigătoare au menţionat că speră să finalizeze lucrările înainte de termenul din contract, însă au ezitat să spună dacă se vor încadra în cele două luni rămase până la prima etapă a noului campionat.

„Termenul de execuţie din contract este de patru luni, dar facem tot posibilul să finalizăm înainte de acest termen. Încercăm să facem o surpriză plăcută suporterilor. Imediat ce vom avea toate formalităţile îndeplinite vom începe lucrările. Suntem deschişi să apelăm şi la forţă de muncă locală. La o asemenea lucrare vor lucra 40-50 de oameni”, a afirmat Ciprian Cruceanu.

semnat contract nocturna stadion municipal botosani2semnat contract nocturna stadion municipal botosani1

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *