Elevul de la Gheorghe Asachi, care a încercat să mituiască un profesor, a fost exmatriculat

colegiul tehnic gheorghe asachiElevul de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, care încercat să mituiasă un profesor pentru a primi notă de trecere, a fost exmatriculat. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie şi Consiliul Profesoral al unităţii de învăţământ.

like facebookMihaela Hunca, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, a declarat că elevul se va putea reînscrie în anul şcolar viitor în cazul în care decizia de exmatriculare a fost dată cu drept de reînscrierie.

„ Elevul a gresit si trebuie să-şi asume responsabilitatea. Nu cred că cineva poate sa işi rişte meseria şi cariera de o viată pentru acest lucru”, a afirmat Mihaela Huncă.

Elevul, din clasa a XII-a, a pus într-un plic 250 de lei şi l-a ataşat de o lucrare pe care o susţinea la matematică. Acesta avea note proaste, iar încă una la testare ar fi însemnat ratarea bacalaureatului. Profesorul de matematică a dus plicul la conducerea colegiului, iar ulterior au fost sesizaţi poliţiştii.

One thought on “Elevul de la Gheorghe Asachi, care a încercat să mituiască un profesor, a fost exmatriculat

  1. Parca ar fi primul de la Asachi care face asta ! S-a trezit mare profesoara de mate sa fie corecta ! Bine ca pe cei care se droghează in timpul orelelor nu ii vede nimeni ! :-j Măcar la asta ii pasa de media lui, zic ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *