Fostul patron al cabanei Rediu mort în condiţii suspecte

masina arsa 1Fostul patron al cabanei Rediu a fost găsit mort în condiţii suspecte, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul a fost găsit carbonizat într-un autoturism Skoda, la marginea comunei Cicei Mihăieşti, din judeţul Bistriţa Năsăud.

like facebookMihai Ifttime, de  62 de ani, a fost găsit de un cioban din zonă, după ce maşina, în care se afla, a ars în totalitate. Pentru că flăcările i-au afectat extrem de mult corpul, acesta a fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere a unei benzinării., la care botoşăneanul a alimentat cu câteva minute înainte de tragedie. Potrivit poliţiştilor bistriţeni indiciile duc spre varianta unei sinucideri.

Potrivit Dejeanul.ro, Mihai Iftime venea dinspre Cluj. A oprit pentru a alimenta la o benzinarie de pe strada 1 Mai din Dej. De acolo, a mers înspre judeţul Bistrita Nasaud, dar a mai zăbovit aproximativ 20-30 de minute prin Dej, timp în care anchetatorii încearcă să afle ce a facut bărbatul.

Înspre seară, acesta a fost văzut în zona unde a fost găsit carbonizat, plimbându-se pe langă autoturism. Cel care l-a vazut, l-a descris ca fiind un bărbat cărunt, înalt care purta ochelari. Tot în aceea noapte, un pădurar a văzut maşina în flăcări, dar de frica nu s-a apropiat şi nici nu a anunţat pe nimeni.

 

One thought on “Fostul patron al cabanei Rediu mort în condiţii suspecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *