Accident cu victimă pe Calea Naţională. Şoferul a părăsit locul faptei!

accident pe trecerea de pietoni Calea Nationala BotosaniUn bărbat de 32 de ani a provocat un accident pe Calea Naţională, însă, s-a înţeles cu victima şi nu a mai anunţat poliţia. Potrivit anchetatorilor, şoferul conducea un autoturism pe Calea Naţională, iar în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Armoniei, s-a angajat în efectuarea unui viraj, pătrunzând pe sensul opus de deplasare, împrejurare în care a acroşat şi accidentat o femeie de 53 ani, din municipiul Botoşani, care se deplasa cu o bicicletă.

like facebookDupă producerea accidentului, victima a dorit să fie transportată de către conducătorul auto la domiciliu, însă după aproximativ două ore, l-a contactat pe acesta, solicitându-i să o transporte la spital, acuzând leziuni produse ca urmare a accidentului. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, de către conducătorul auto implicat în accident, unde aceasta a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ambelor persoane implicate în evenimentul rutier le-au fost recoltate probe biologice  de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

One thought on “Accident cu victimă pe Calea Naţională. Şoferul a părăsit locul faptei!

  1. pai sa vedem politia ca ii amendeaza si pe pietonii care se arunca pur si simplu pe trecerea de pietoni fara sa se asigure..asa cum legea prevede…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *