Tânăra care a trecut prin chinuri cumplite din cauza unui medic ginecolog a ajuns în alt spital

monica neamtuIncepand de astazi, Monica Neamtu va merge la o clinica specializata pentru ca are nevoie de recuperare • Pentru ca doua luni de zile a fost imobilizata la pat, tanara are probleme motorii

Medicii care timp de mai bine de doua luni de zile au facut aproape imposibilul pentru a salva viata tinerei nenorocite de un medic ginecolog din Iasi au decis sa o transfere pe Monica Neamtu la un alt spital. Astazi, aceasta va fi transferata la Spitalul de Recuperare din Iasi, pentru ca are nevoie de mai multe sedinte de kinetoterapie pentru a merge din nou, scrie Buna Ziua Iasi.

like facebook„Dupa doua luni de imobilizare totala la pat, pacienta are probleme motorii. Se deplaseaza cu dificultate. Are nevoie de recuperare intr-o clinica specializata. Maine (astazi-n.r.) va fi transferata la Spitalul de Recuperare din Iasi, unde poate sa faca aceasta recuperare. Initial, am decis sa faca aceasta recuperare la Botosani (localitatea de domiciliu-n.r.), dar dupa ce am analizat situatia am constatat ca nu are posibilitati acolo. Ea a inceput recuperarea aici, dar nu o mai putem tine internata aici pentru ca nu mai tine de noi. Specialistul care s-a ocupat de recuperarea ei a recomandat sa mearga intr-o clinica specializata”, a precizat unul dintre medicii care s-a ocupat de ingrijirea tinerei in varsta de 19 ani.

Monica Neamtu a ajuns in Clinica de Anestezie si Terapie din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi in ziua de 25 martie in stare critica, fiind transferata direct din sala de operatie de la Maternitatea Elena Doamna. Fata a fost operata pentru o sarcina extrauterinsi in timpul interventiei conf. dr. Razvan Socolov i-a perforat unul dintre vasele iliace, provocandu-i o hemoragie care a adus-o in pragul mortii. Au urmat alte cinci interventii chirurgicale, unde medicii au incercat sa repare greseala medicului ginecolog Razvan Socolov. La ultima operatie, chirurgii de la Spitalul Sf. Spiridon au fost nevoiti sa-i scoata o portiune din colon care era necrozata.

Monica Neamtu a fost de mai multe ori la limita dintre viata si moarte, dar pana la urma, ajutata foarte mult de medici, a reusit sa invinga moartea. Tanara va reveni peste cateva luni la Spitalul Sf. Spiridon pentru inca o interventie chirurgicala pentru refacerea circuitului digestiv.

One thought on “Tânăra care a trecut prin chinuri cumplite din cauza unui medic ginecolog a ajuns în alt spital

  1. multa sanatate ii uram fetei,si cat mai multa puscarie acelui criminal de doctor.sper sa ajungi in puscarie cat mai curand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *