Au mers la vot pentru a-i umili pe politicieni. Vezi ce mesaje au scris alegătorii pe buletinele de vot!

mesaje pe buletinele de vot anulate la Botosani4Peste 8.000 de botoşăneni au fost la vot la alegerile de duminică, însă nu pentru a desemna reprezentanţii României în Parlamentul European, ci pentru a-şi arăta indiferenţa sau chiar lipsa de respect faţă de lasa politică.

Mulţi dintre ei au anulat buletinul de vot prin punerea ştampilei fie pe mai mulţi candidaţi, fie pe un spaţiu neutru, înafara chenarelor destinate candidaţilor.

Au fost însă şi oameni care au avut un „of” mai mare şi care au ţinut neapărat să transmită ceva celor care au cerut votul. Ei au scris cu pixul diferite mesaje pentru clasa politică.

mesaje pe buletinele de vot anulate la Botosani4Unul, spre exemplu, a desenat, pe penultima pagină a buletinului de vot o casetă cu numele „Vlad Ţepeş”, pe care a pus ştampila „Votat”, semn că şi-ar dori ca vestitul domnitor să se întoarcă la putere.

Un altul a scris, în caseta destinată candidatului independent Mircea Diaconu, că îşi anulează votul pentru că nu vrea să voteze „în vag”. „Doresc ca mersul la Bruxelles să nu fie în vag, să staţi numai în rândurile din spate, ci să vă înscrieţi la cuvânt”.

mesaje pe buletinele de vot anulate la Botosani4Un alegător din Botoşani a scris „Toţi nişte hoţi”, iar alţii s-au rezumat să scrie mare „Hoţii”.

Un altul, care are probleme cu Modern Calor, a scris „Modern Calor, cel mai puternic din Botoşani”, după care şi-a scris numele şi adresa.

3 thoughts on “Au mers la vot pentru a-i umili pe politicieni. Vezi ce mesaje au scris alegătorii pe buletinele de vot!

  1. Acești rapanosi ii vedeți în fiecare zi pe la CJ, Prefectura sau primărie ca se plâng ca nu au servici sau ce pune pe masa…de asta e România în situația asta în ziua de azi pentru ca nu e distrusa doar de Politicieni ci și de Locuitori Tari.
    .Rusine sa va fie Popor Roman…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *