Vezi ce sfat îi dă Cosmin Andrei lui Florin Ţurcanu după eşecul de la alegerile europarlamentare

cosmin andrei portariuc federoviciBotoşănenii au sancţionat comportamentul liderilor Alianţei Răului, a domnului Ţurcanu şi a domnului Flutur, a declarat, luni, vicepreşedintele PSD Botoşani, Cosmin Andrei. Acesta a afirmat că atât liberalii, cât şi democrat-liberalii au luat cu chiu şi vai 10% la municipiu. Cosmin Andrei îi dă şi un sfat liderului PNL Botoşani, Florin Ţurcanu.

Înainte să se adreseze cetăţenilor municipiului Botoşani să se uite la aceste procente, să se gândească de două ori, pentru că nu au făcut decât să ne jignească, iar acţiunile domnului Flutur, prin consilierii pe care îi are în Consiliul Local, fac acelaşi lucru. Bătălia din punctul de vedere al PDL s-a dat pentru obţinmerea unui scor electoral cu două procente. Cu chiu, cu vai au făcut 10% în municipiul Botoşani. Înainte să se adreseze botoşănenilor să se uite la aceste rezultate, pentru că nu fac decât să-i jignească, iar comenzile date aghiotanţilor dumnealor din partide nu fac decât să deturneze votul pe care l-a avut alianţa USL la municipiul Botoşani„, a spus vicepreşedintele PSD.

like facebookEl este convins că liberalii au decăzut din cauza PDL.

Noi am atras atenţia în nenumărate rânduri cu ceea ce s-a întâmplat în Consiliul Local, în declaraţiile pe care le-a avut domnul preşedinte Ţurcanu, în care spunea că pune doi viceprimari serioşi la municipiul Botoşani care să facă treabă. Iata cum a sancţionat electoratul, le-a dat maxim 10%„, a mai spus Cosmin Andrei.

One thought on “Vezi ce sfat îi dă Cosmin Andrei lui Florin Ţurcanu după eşecul de la alegerile europarlamentare

  1. De unde pana unde un mucos ca Andrei da lectii si sfaturi in numele cetatenilor?rusine ciuma rosie!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *