Florin Ţurcanu vrea refacerea organizaţiei municipale a PNL. Vezi în jurul cui!

Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani
Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani

Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, este nemulţumit de scorul pe care PNL l-a obţinut, duminică, la alegerile europarlamentare, din municipiul Botoşani. El consideră că este necesară refacerea organizaţiei municipale, care nu ştie să-şi „fidelizeze alegătorii”.

Dacă aveam la municipiu pusă la punct baza de date, nu se putea să nu voteze liberalii cu PNL”, a spus Ţurcanu, după ce în municipiul Botoşani PNL a obţinut doar 10,65%, iar la nivel judeţean 20,19%.

El crede că echipa de conducere a filialei din municipiul Botoşani trebuie refăcută, însă tot în jurul actualului lider, Viorel Iliuţă.

E nevoie de reorganizare ca la carte. Poate am fost şi eu mai indulgent cu ei. Nu cred că se pune problema preşedintelui la municipiu. Se pune problema echipei pe care o are. Nu a fost foarte activă şi mai trebuie reconstruită”, a precizat Florin Ţurcanu.

like facebookÎn ceea ce priveşte rezultatul la nivel judeţean, Ţurcanu consideră că acesta este foarte bun, pentru că a făcut din PNL a doua forţă politică a judeţului.

„Niciodată până acum PNL nu a fost a doua forţă politică. A fost tot timpul a treia sau a patra. Am depăşit 20%. Dacă municipiile îşi făceau treaba cât de cât, noi ne duceam în 30% cum ne-am propus”, a mai spus Ţurcanu.

 

 

6 thoughts on “Florin Ţurcanu vrea refacerea organizaţiei municipale a PNL. Vezi în jurul cui!

  1. Cat de „decis” trebuie sa fii sa sutii ceva ce s-a dovedit ca nu functioneaza ? Aceiasi oameni se rotesc in jurul „cascavalului”, indiferent ca e vorba de partid, primarie, judet sau tara…

  2. CAND VEI RASPUNDE PENAL PENTRU PALMA DATA ACELUI OM NEVINOVAT!
    RUSINE NE ESTE CU TINE!
    PUNE-L PE MIHAI PRIMAR SAU ATASAT AGRICOL IN VIETNAM!
    SAU F-A CARTILE IN ASA FEL (CUM A-I FACUT SI CU MIRCEA DIACONU), SI SCAPA DE CEI CARE TE INCOMODEAZA!!
    ESTI UN BARON CARE STIE SA SCAPE DE OAMENII INCOMOZII (CAZIERUL TE RECOMANDA!!!!!!!!!!!)
    PA

  3. FLORINELE, daca nu erai tu poate PNL-ul avea 30%! Dar asta e doar inceputul. Dupa ce o sa va aliati cu PDL-ul, nu o sa faceti nici 20%. NOI V-AM votat sa fiti la guvernare nu sa faceti alianta cu PDL-istii care au taiat salariile! Peste 2 ani nu mai intrati nici in parlament! Si Ceausescu si-a pus toate neamurile si ……..! Peste doi ani cu tine in frunte PNL va obtine atatea procente cat a luat la europarlamentare la SAVENI! \si sa fiti multumiti … domnule presedinte al consiliului judetean …!!!

  4. Asa se castiga alegerile, cu „baze de date” ????
    Creza ca daca organizezi ilegal PE BANI PUBLICI tot soiul de chermeze pe care le numesti divers (Revelionul pensionarilor etc) si la care pui oamenilor in fata o adeziune PNL, ai rezolvat problema alegerilor ??? Crezi ca daca le dai o adeziune PNL oamenilor veniti la tine in audienta in calitate de Presedinte CJ (nu de presedinte PNL!), aia chiar o sa voteze PNL ???
    Alegerile se castiga prin politici bune, prin idei sau prin oameni inteligenti cu carisma … Mai aveti asa ceva la PNL Bt ????? Sunt un vechi votant PNL (pana a veni mata la conducerea filialei) asa ca imi permit sa spun asta.
    Auzi la el, baze de date… Aia vin si-ti beau vinul la chermeza, mata ii treci in baza de date dar voteaza cu altcineva, nu le-ai devenit brusc simpatic pentru ca le dai o sticla de vin….
    Si da, o data cu Antonescu ar trebui sa-si dea demisia si tovaraseii de carton de pe la judete….

  5. Va rugam domnilor liberali, sa nu mai puneti in conducere tarani. Nu se gasesc in tot municipiul Botosani niste oameni nascuti, crescuti si educati in oras? Are deptate George. Pe taran nu-l duce capul decat la mancare si bautura. Mergeti prin sate sa le vedeti modul de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *