Declaraţia cutremurătoare a mamei tânărului care a murit în Germania: Era prea bun şi a ajuns prea rău

mihai felciuc 3Familia tânărului de 25 de ani din comuna Tudora care a murit în urma unui accident stupid în Germania este în stare de şoc. Mama băiatului, Domnica Felciuc, abia îşi mai găseşte cuvintele. Nu îi vine să creadă că fiul său se va întoarce acasă în sicriu. Femeia spune că Mihai a plecat în Germania de Paşte, după ce şeful său la care mai lucrase îl chemase. Era foarte mulţumit şi deşi îi părea rău că pleacă atât de departe de casă, ştia că va avea un trai mai bun.

Ne-am luat rămas bun la poartă că a veni de Paşti acasă că era epuizat. Şeful lui din Germania l-a chemat. Ultima dată am vorbit cu el de Constantin şi Elena. A vorbit şi cu tatăl său şi cu mine..Mi-a zis – Ne mai auzim, mamă! – Şi atât. Acum m-au sunat verişorii lui, că el a plecat la verişorii lui în Germania, erau şi ei şocaţi. Nu îmi vine să cred. Era foarte iubit de toată lumea, avea mulţi prieteni. A fost un om prea bun şi a ajuns prea rău”, a declarat, pentru BotoşaniNews, Domnica Felciuc.

like facebookMama tânărului susţine că aşteaptă trupul neînsufleţit al acestuia pentru a-l îngropa cum se cuvine. Ea susţine că acesta va fi adus în ţară pe banii verişorilor lui, dar şi a patronului la care lucra în construcţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *