FOTO. Sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean a fost spart. Vezi ce au luat hoţii!

sediu isj spart criminalist2Sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean a fost spart, în noaptea de duminică spre luni, hoţii pătrunzând în clădire printr-o intrare secundară. Furtul a fost descoperit, luni dimineaţă, de paznicul de serviciu. Acesta a observat uşa forţată şi a anunţat poliţia şi conducerea IŞJ.

like facebookHoţii au folosit mai multe scule şi au intrat printr-o uşă de termopan pătrunzând în unul din birourile instituţiei şi sustrăgând două laptopuri.  Instituţia are sistem de supraveghere, dar se pare că la momentul respectiv nu era funcţional.
” Eram în cabina de pază şi probabil m-au urmărit. Când am ieşit, am găsit uşa forţată”, a spus paznicul care era de serviciu la momentul respectiv.

Poliţiştii criminalişti fac cercetări prelevând probe de la faţa locului.

Inspectorii şcolari şi personalul instituţiei, care au ajuns la ora 8 la serviciu, au fost nevoiţi să stea afară mai bine de o oră, timp în care criminaliştii au strâns probe din birourile călcate de hoţi.

sediu isj spart criminalistsediu isj spart criminalist1sediu isj spart criminalist3sediu isj spart criminalist4sediu isj spart criminalist5sediu isj spart criminalist6sediu isj spart criminalist7

One thought on “FOTO. Sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean a fost spart. Vezi ce au luat hoţii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *