Cristian Roman: Forţa Civica a primit astăzi botezul alegerilor

alegeri- Cristian Roman la vot- BotosaniLa ora 21.00, la finalizarea scrutinului, in prezenta celor doi candidati botosaneni Oana Sauca si Daniel Botezatu, precum si a mai multor membri din echipa de campanie, presedintele Forta Civica  – Cristian Constantin Roman, a declarat că alegerile europarlamentare 2014 au reprezentat examenul de maturitate a partidului, fiind prima confruntare electorala in care Forta Civica a venit fata in fata cu alegatorii.

like facebookNe-am testat capacitatea de organizare in aceasta prima batalie. Practic, Forta Civica a primit astazi botezul alegerilor. S-au facut mari eforturi pentru un partid nou, unul cu putine resurse, pentru ca noi nu avem nici forta banilor din bugetul tarii, nici sprijinul mogulilor. Avem insa o echipa inimoasa, formata din oameni sinceri, curati moral si bine pregatiti profesional. Romanii sunt insa suspiciosi si destul de neincrezatori atunci cand vine vorba de solutii noi, dar nu ei sunt de vina pentru asta, ci politicienii, care i-au dezamagit constant. Le multumim celor care ne-au fost alaturi si le promitem ca nu abandonam lupta. Vin alegerile prezidentiale si acolo deja discutam dintr-o cu totul alta pozitie„, a spus Roman.

În ceea ce priveşte exit-pool-uri, preşedintele PFC Botoşani a menţionat ca are suficiente rezerve, avand in vedere de cine sunt comandate. El a adăugat că asteapta rezultatele oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *