Cătălin Flutur: Am votat pentru o Europă mai bună

alegeri Catalin Flutur la vot- Botosani 001Liderul PDL Botoşani, Cătălin Flutur, a votat, duminică, la alegerile europarlamentare. El a mers la vot nu cu soţia, ci alături de alţi trei lideri PDL din Botoşani, Cristian Achiţei, Dan Humelnicu şi Gabriel Alecsandru.

like facebookAm votat pentru o Europă mai bună, am votat pentru lista pe care partidul meu a propus-o, pentru că ştiu că este cea mai bună listă şi am votat pentru ca cel puţin în următorii cinci ani să reuşim să ducem Europa în fiecare casă a românilor, adică să fie o Europă mai bogată, mai prosperă, iar fiecare cetăţean român să fie la fel ca un cetăţean din Vestul Europei”, a spus Flutur.

alegeri Catalin Flutur la vot- Botosani 002Acesta speră ca prezenţa la vot să fie consistentă şi a făcut un apel la electorat să meargă la vot.

Am văzut că, din păcate, este o prezenţă mică la vot. Aş dori ca românii să perceapă aşa cum trebuie importanţa acestor alegeri. Este obligaţia noastră de a încerca să aducem cât mai mulţi români la vot, pentru că dacă vin 27- 30% nu cred că va fi un vot conform realităţii”, a adăugat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *