Candidatul la europarlamentare, Daniel Botezatu, la vot cu familia: Am votat pentru o Românie ca afară

alegeri- Daniel Botezatu la vot- BotosaniCandidatul la europarlamentare din partea Partidului Forţa Civică, Daniel Botezatu, şi-a exercitat votul, alături de soţie şi fiul său de patru ani, la Şcoala 10. Acesta a declarat, la ieşirea din cabina de votare, că a votat „pentru înlăturarea actualei clase politice”.

„Este o clasă politică care a căpuşat România timp de 25 de ani, pentru înlocuirea ei cu oameni politici tineri, competenţi, recunoscuţi profesional în domeniile în care activează şi care să reprezinte cu succes România în Parlamentul European. Nu în ultimul rând, am votat pentru a construi o Românie europeană, o Românie ca afară, o Românie în care cei ce vor veni, precum fiul meu, să-şi dorească să trăiască„, a spus Botezatu.

like facebookCandidatul la europarlamentare a spus că a venit cu fiul său pentru că într-un asemenea moment, care nu este unul oarecare, „este frumos să fim prezenţi întreaga familie şi pentru a-i inocula spiritul civic de la o vârstă fragedă„, a adăugat Daniel Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *