Copil de 13 ani rănit după ce o mașină a intrat într-o căruță. Șoferul, care era băut, a plecat mai departe

accident dorohoi1Un copil de 13 ani a fost transportat cu ambulanța la spital, după un accident de circulație produs sâmbătă seară, ca urmare a ciocnirii unui autoturism cu o căruță. Accidentul s-a produs pe drumul național Ștefănești- Iași, pe raza comunei Ripiceni. Un tânăr de 23 ani, din comuna Ripiceni, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus pe aceeaşi direcţie de un bărbat de 33 ani, în care se afla şi un minor de 13 ani.

În urma impactului, atelajul a fost proiectat într-un tractor staționat pe marginea drumului.

like facebookDupă producerea accidentului, conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea, fiind depistat la scurt timp de către poliţişti, la domiciliu.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a minorului de 13 ani, care a fost transportat şi internat la Spitalul de Pediatrie Botoşani, precum şi rănirea conducătorului atelajului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei  de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *