Tânăr fără permis la volanul unei mașini furate

Politia noaptea accidentUn tânăr de 24 de ani, care nu deținea permis de conducere, a fost prins de polițiștii din Botoșani în timp ce conducea un autoturism furat. Sâmbătă, a fost depistat în trafic, pe raza localităţii Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, un autoturism înmatriculat în Italia, condus de un tânăr de 24 ani, din comuna Brăieşti, judeţul Botoşani.

Tânărul a prezentat poliţiştilor o carte de identitate a autoturismului eliberată de autorităţile italiene, precum şi o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, emisă de aceleaşi autorităţi.

like facebookÎn urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că în fapt tânărul nu poseda permis de conducere, dovada prezentată fiind falsă, iar autoturismul condus de acesta era reclamat ca furat în Italia, din data de 17 mai 2014.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, furt în scop de folosinţă, fals în înscrisuri sub semnătura privată şi uz de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *