Sfârşit inedit de campanie electorală la Forţa Civică. Vezi ce au făcut!

inima forta civicaForța Civică și-a încheiat campania electorală într-un mod inedit, la fel cum a și început-o. Membrii și simpatizații formațiunii politice conduse de fostul prim ministru Mihai Răzvan Ungureanu s-au adunat pe terenul de la ieșirea din municipiul Botoșani spre Suceava și au construit un lanț uman în formă de inimă, simbolul electoral al partidului.

Am ales să facem o inimă, pentru că e simbolul cu care ne identificăm, dar totodată semnifică și faptul că am pus foarte mult suflet în această campanie electorală, în care am ales să fim foarte civilizați, sinceri și aproape de oameni, a declarat la finalul acțiunii eurocandidatul Oana Elena Saucă, liderul organizației județene de tineret Forța Civică.

like facebookAm propus alegătorilor oameni bine pregătiți, cu cariere profesionale de necontestat și foarte curați din punct de vedere moral. Am arătat că politica poate fi și altceva decât abilitatea de a jigni și minți. Am oferit o alternativă concetățenilor dezamăgiți de cei care au condus până acum această țară. Ne dorim din inimă ca mesajul nostru să fi fost înțeles de botoșăneni, a declarat la rândul său Daniel Botezatu, președintele organizației municipale Forța Civică, totodată candidat pentru Parlamentul European.

Forța Civică are trei botoșăneni pe lista de candidați propusă la alegerile europarlamentare. În afară de președintele Mihai Răzvan Ungureanu, ceilalți doi nu sunt politicieni de carieră, dar sunt excelenți specialiști în domeniile lor de activitate și au competențe care pot fi puse în slujba acestei țări. Ei s-au implicat foarte activ în această campanie și le mulțumesc pe această cale, atât lor cât și tuturor celor care ne-au fost alături”, a fost mesajul de încheiere a campaniei transmis de președintele organizației județene Forța Civică, deputatul Cristian Constantin Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *