Cătălin Flutur: Îi vom atenţiona pe şefii secţiilor de votare cu privire la corectitudinea alegerilor…

fluturReprezentanţii PDL din secţiile de votare vor transmite tuturor şefilor de secţiior o scrisoare deschisă prin care îi vor atenţiona cu privire la faptul că trebuie să fie atenţi la modul cum se va desfăşura procesul electoral.

Afirmaţia a fost făcută de preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, la emisiunea Dosarul zilei de la TeleM Botoşani, care a mai spus că a luat această măsură pornind de la declaraţiile social-democraţilor care au anunţat că PDL şi PNL pregătesc fraudarea alegerilor,  membrii PSD explicând chiar şi tehnicile prin care se poate frauda.

like facebookFlutur a mai spus că este necesară această măsură şi pentru faptul că, la ora aceasta, sunt peste 500 de preşedinţi de secţii de votare anchetaţi pentru alegerile parlamentare şi cele pentru Referendumul pentru schimbarea preşedintelui.

„Reprezentanţii PDL vor înmâna în ziua votului o scrisoare tuturor preşedinţilor din secţiile de votare prin care îi vom atenţiona să fie mai atenţi cu ce se întâmplă acolo. Asta pornind de la declaraţiile senatorului PSD, Doina Federovici că PDL şi PNL vor frauda alegerile. Sunt la ora actuală peste 500 de preşedinţi de secţii şi locţiitori anchetaţi pentru ce s-a întîmplat la referendum şi la alegrerile parlamentare. Sper să le treacă în acest fel cheful şefilor de secţii să încerce într-un fel fraudarea alegerilor de duminică”, a declarat Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *