Portariuc despre cazul Ţurcanu: Dacă un asemenea lucru s-ar fi întâmplat în Vestul Europei, demnitarul şi-ar fi prezentat demisia

ovidiu portariuc consiliul local botosani1Presedintele executiv al PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, condamna gestul presedintelui Consiliului Judetean, Florin Turcanu, nedemn, spune el, de o persoana publica. El Ii da si un sfat: sa se uite mai atent la oamenii din jurul sau.

Este trist ca in ziua de astazi, in sec XXI, se mai intamapla asemenea lucruri. Daca un asemenea lucru s-ar fi intamplat in vestul Europei, demnitarul si-ar fi prezentat demisia, ceea ce nu este cazul in situatia data. In cee ce priveste acuzatiile domnului Turcanu, acestea sunt de inteles in situatia emotionala in care se afla. Este un mecanism de aparare, unde intervine negarea realitatii si gasirea unui vinovat care este PSD”, a mentionat Portariuc.

like facebookPresedintele executiv al PSD Botosani a spus ca pentru PSD, un PNL condus de Florin Turcanu este un lucru care avantajeaza partidul.

Mai mult ne-ar dezavantaja schimbarea domnului Turcanu din functie. Domnia sa ar trebui sa se uita mai atent la oamenii din jurul sau. S-ar putea ca acolo sa aiba mari surprize”, a mai spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *