O elevă de la AT Laurian, lovită pe trecere de pietoni

accident trecere pietoni laurian botosani2O elevă, de clasa a X-a, de la Colegiul Naţional AT Laurian, a fost lovită, vineri dimineaţă, pe o trecere de pietoni din apropierea colegiului. Adolescenta se îndrepta spre şcoală, iar în momentul în care a încercat să traverseze strada Nicolae Iorga a fost lovită de un Mercedes, condus de Marius Florin Iordăchescu, în vârstă de 35 de ani, care venea dinspre bazar şi care tocmai trecuse de intersecţa semaforizată.

like facebookEleva s-a lovit de partea dreaptă a maşinii şi a căzut, iar în cădere a dat cu capul de asfalt. Ea a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Secţia de Pediatrie. Starea fetei nu este gravă, ea suferind doar un hematom în zona capului. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au declanşat o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului.

 

accident trecere pietoni laurian botosani3accident trecere pietoni laurian botosani1accident trecere pietoni laurian botosani

2 thoughts on “O elevă de la AT Laurian, lovită pe trecere de pietoni

  1. Bine ca nu a fost mai grav. Poate dupa incidentul asta va fi si tanara ceva mai atenta. Si pietonii au obligatia de a respecta anumite reguli de circ ulatie, chiar si pe trecerea de pietoni. Ar trebui sa mai iasa din capul oamenilor ideea cum ca, mereu e vinovat cel de la volan.

  2. Dl Sofer (Anda) – din pacate pe trecerea de pieton chiar daca pietonul trece aiurea fara sa se asigure tot pe sofer cade vina. E o preoblema cu pietonii nedisciplinti si care nu se asigura in nici un fel si intra direct pe trecere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com