Cercuri pedagogice ale directorilor de şcoli

sedinta directori scoli 014Miercuri, 21 mai, au avut loc, la Școala Gimnazială nr. 1 Vorniceni și la Școala Gimnazială nr. 1 Mileanca, două cercuri pedagogice ale directorilor unităților de învățământ din județul Botoșani, coordonate de inspectorul școlar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoșani, Mihaela Huncă.

like facebookȘedințele de lucru au vizat analiza rezultatelor obținute la simulările examenelor naționale și prezentarea măsurilor de îmbunătățire a acestora implementate de către școli, în vederea susținerii examenelor naționale, repere metodologice în organizarea activităților cu părinții, precum și analiza pertinentă a descentralizării reale a sistemului de învățământ preuniversitar.

Inspectorul școlar general a adus la cunoștința directorilor manualul de proceduri privind administrarea evaluărilor naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a, care vor debuta în data de 28 mai 2014, dezbaterea axându-se, în special, pe acte normative, instrucțiuni procedurale și recomandări privind procesul de evaluare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *