Adolescentă de 15 ani căutată de Poliţie după ce a dispărut de acasă

Laura Ramona BancuO adolscentă de 15 ani este căutată de Poliţie după ce, în urmă cu patru zile, a dispărut de la domiciliu. Este vorba de Laura Romona Bancu, născută pe 14 noiembrie 1999, în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani. Ea are domiciliul în comuna Lozna.

like facebookPe 17 mai 2014, adolescenta a plecat de acasă în municipiul Dorohoi pentru a participa la Ziua porţilor deschise a liceelor şi nu a mai revenit la domiciliu, astfel încât, la data de 22 mai 2014, părinţii minorei au reclamat organelor de poliţie dispariţia acesteia.

ijp BotosaniSemnalmente: înălţime 1.50 m; greutate aproximativ 55 kg; atletică; păr şaten închis lung până la umeri; ochi căprui.

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: Vestă din fâș fără mâneci de culoare negru, pulover cu dungi orizontale de culori verde, alb, albastru, lung peste şolduri, blugi albaștri, încălțată cu pantofi tip balerini din catifea de culoare gri.

Cei care pot oferi detalii despre această adolescentă sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *