Caz deosebit: Băieţel supus pentru a treia oară unei intervenţii chirurgicale, în urma unui accident stupid. I-au luat foc hainele!

copil picior bandajat arsCaz deosebit la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Un băieţel de numai 11 ani a fost supus de nu mai puţin de trei ori unei intervenţii chirurgicale în urma unui accident stupid de care a avut parte. Copilul se afla în noapte de Înviere, alături de mai mulţi săteni, să marcheze o tradiţie: aceea de a aprinde cauciucuri pentru alungarea spiritelor rele, însă, s-a apropiat prea mult de foc , care i-a aprins hainele. Băiatul a fost adus la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean în stare critică, cu arsuri la mâini şi picioare.

Băiatul a suferit arsuri de gradul III şi IV şi până acum a fost supus la două intervenţii chirurgicale, iar joi a avut-o pe a treia, misiunea medicilor chirurgi fiind extrem de dificilă, aceea de a-i reface pielea.

like facebookEste o arsură cu pierdere de piele şi noi facem acest act medical să acoperim deficitul de piele. Recoltăm piele de pe o parte sănătoasă şi acoperim unde este lipsă de tegument. Este grefă de piele„, a declarat medicul Yassin Jaber, de la Secţia de Pediatrie.
Medicii spun că băieţelul va rămâne cu cicatrice şi cel mai probabil va fi supus unor noi intervenţii chirurgicale. Băiatul se află de mai bine de o lună internat în spital şi va mai sta cel puţin trei săptămâni.
Yassin Jaber„Avem un aparat, electrodermatom, primit ca donaţie de spital în anul 2009 de la americani, care au venit de mai multe ori la noi, şi îl folosim cu succes„, a mai spus medicul chirurg.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *