Primarul Portariuc atenţionează constructorul să grăbească lucrările pe strada Primăverii: Nu sunt mulţumit!

lucrari primaveriiPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, s-a declarat nemulţumit de ritmul lucrărilor de pe strada Primăverii. Edilul a spus că în ciuda promisiunilor făcute de constructor, respectiv Victor Construct, că de la mijlocul lunii mai vor începe lucrările şi la stradă, acest lucru nu s-a întâmplat.

I-am transmis astăzi (nr. joi) constructorului, pentru că ne-a promis un lucru şi astăzi i-am convocat din nou la Primarie să vedem de ce întârzie, deşi pe trotuare au avansat lucrările într-un ritm extrem de rapid şi au fost finalizate. Încă nu au început la drum şi vreau să văd. Sunt nişte angajamente luate. Am cerut să intervină mai repede. Sunt sute-mii de oamerni care trec zilnic pe aceste străzi şi nu ştiu că este responsabilitatea constructorului şi nu a noastră. Toate nemulţumirile vin către Primărie. În momentul în care nu intervin , le-am şi spus că îndreptăm nemulţumirile către dânşii”, a spus Portariuc.

like facebookAcesta a atenţionat constructorul să grăbească ritmul lucrării şi speră să găsească înţelegere.

Este un constructor care până acum a demonstrat seriozitate şi lucrul bine făcut. Şi cred că vor da în continuare dovadă de seriozitate. Îi rog să înceapă mai repede, pentru că nu poţi să laşi mii de oameni în situaţia asta„, a mai spus Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *