Fost poliţist din Botoşani, acuzat de contrabandă, arestat de judecătorii Tribunalului Botoşani

arestat cu catuse pe mainiUn fost şef de post, dat în urmărire internaţională pentru constituirea unui grup infracţional organizat specializat în contrabandă cu ţigări, a fost arestat miercuri de judecătorii Tribunalului Botoşani. Cătălin Corsei, de 42 de ani, din Darabani a lucrat ca agent în cadrului postului de poliţie la Păltiniş, Poliţia Darabani şi IPJ Bacău, iar la începutul anului 2013 a fost prins cu maşina plină cu ţigări de contrabandă.

like facebook După ce a comis fapta şi-a dat demisia din poliţie, însă procurorii l-au pus sub supraveghere şi au aflat că de fapt acesta făcea partea dintr-o reţea de contrabandişti. alături de mai mulţi poliţişti de frontieră.

Când a fost destructurată reţeaua, în toamna anului trecut, anchetatorii au emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Cătălin Corsei, el fiind deja plecat în Italia. În urmă cu o săptămână, acesta a fost reţinut de carabinieri şi extrădat în România, iar  magisraţii Tribunalului Botoşani au reconfirmat mandatul de arestare emis în urmă cu mai bine de jumătate de an.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *