Foto! Vezi cum arată cel mai modern loc de joacă din municipiul Botoşani şi când va fi inaugurat!

loc joaca sere 7jpgCel mai modern loc de joacă din municipiul Botoşani, construit în locul fostelor sere, este aproape gata. Acesta cuprinde numeroase tobogane, o fântână arteziană, castele, leagăne, aparate fitness, bănci, loc special amenajat pentru animalele de companie.

Locul de joacă va fi inaugurat pe 1 iuni, deşi termenul de finalizare a lucrării era luna octombrie. Accesul copiilor la noul loc de joacă va fi gratuit, a anunţat primarul Ovidiu Portariuc. Investiţia se ridică la 700.000 lei. În zonă au mai fost făcute trei locaţii pentru spaţii comerciale, dar şi locuri de parcare. Primarul speră ca zilnic să fie în parc în jur de 200-300 de copii. La locul de joacă va fi interzis accesul câinilor, pentru aceştia fiind amenajat un loc special, cu intrare separata.

like facebookÎncercăm ca pe 1 iunie să le facem o surpriză copiilor din Botoşani. Accesul gratuit, cu sistem de supraveghere video, astfel încât să fie siguranţă maximă. Vreau să insist pe acest principiu al accesului gratuit al tuturor copiilor la locuriel de joacă. Dacă până acum existau locuri de joacă cu taxare, încercăm să scoatem acest lucru, întrucât copii trebuie să aibă acces gratuit, indiferent de condiţia socială„, a spus Portariuc.

loc joaca sere 6

 

loc joaca sere 5

loc joaca sere 4

loc joaca sere 3 jpg

loc joaca sere 2 jpg

loc joaca sere 1

One thought on “Foto! Vezi cum arată cel mai modern loc de joacă din municipiul Botoşani şi când va fi inaugurat!

  1. Rog pe aceasta cale ca reprezentanti ai administratiei locale sa intreprinda masurile legale pentru refacerea parcului de joaca pentru copii de pe strada Col. Tomoroveanu , zona Carrefour, mun Botosani. (In imediata apropiere a punctului termic din zona). In urma cu cca 2 ani au fost dezansamblate toate mijloacele de joaca pentru copii, pentru a se face loc la depozitarea unor materiale de constructii pentru refacerea utilitatilor din zona (lucrare executata de Aquaterm, nu stiu sigur), cu promisiunea ca acest spatiu va fi reamenajat pentru copii dupa finalizarea lucrarilor. Din pacate au trecut mai bine de 2 ani de atunci si in prezent spatiul este folosit pentru parcarea autovehiculelor care au renuntat la parcarile platite si teritoriu al cainilor maidanezi. Cred ca destinatia initiala ar fi mult mai benefica pentru familiile din zona.
    Daca nu sunt posibilitati de constructie a mai multor spatii haideti macar sa le pastram pe cele care au fost destinate acestui scop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *