Leo Grozavu, după înfrângerea cu Dinamo: Nu motivarea a fost problema, ci decalajul de valoare

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a ţinut să felicite jucătorul pentru parcursul din campionat, însă s-a arătat dezamăgit pentru prestaţia din meciul cu Dinamo.

Leo Grozavu a făcut referire la diferenţa de valoare şi de mentalitate între adversarii de miercuri şi a pus prestaţia slabă a jucătorilor săi şi pe greşelile individuale.

like facebook„Chiar dacă am pierdut vreau să îmi felicit jucătorii pentru parcursul din acest campionat, pentru efortul pe care l-au depus. Dacă ne ferim la jocul de astăzi suntem dezamăgiţi pentru că nu am făcut o partidă reuşită chiar dacă în unele momente puteam traşa meciul în favoarea noastră. Am jucat contra unei echipe cu tradiţie, unde orice jucător intră se vede că are altă mentalitate. Am făcut greşeli individuale, dar să nu uităm că avem jucători care acum un an şi jumătate jucau în liga a III-a sau cel mult liga II-a. Nu motivarea a fost problema, ci decalajul de valoare. Sunt jucători care după un singur campionat să aibă un randament extraordinar, nici după două, din punctul meu de vedere. Consider că am făcut progrese de la un joc la altul, am acumulat experienţă. Trebuie să fim conştienţi că unii jucători nu pot depăşi o anumită condiţie. Sunt supărat după meciul de astăzi, dar trebuie să fim conştienţi că după investiţiile pe care le-am făcut ne-am prezentat onorabil”, a declarat Leo Grozavu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *