Politician curat după un accident la beţie

accident andrei leonte- botosaniUrcat beat la volan şi implicat într-un accident soldat cu avarierea a patru maşini, Andrei Leonte, fostul consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) a scăpat de dosarul penal.

După patru luni de anchetă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au dispus clasarea cauzei întrucât „faptele nu sunt prevăzute de legea penală”.
Cercetat iniţial pentru conducere cu o alcoolemie peste limita legală şi părăsirea locului accidentului, Andrei Leonte, în vârstă de 25 de ani, risca să ajungă în faţa magistraţilor, dar, imediat ce poliţiştii au primit buletinul de analiză care indica o alcoolemie de 1,26 grame pe litru alcool în sânge, el a cerut o contraexpertiză la Institutul de Medicină Legală Iaşi, care i-a stabilit o valoare de sub 0,80 grame pe litru.

like facebookPrin urmare, fiind vorba de o contravenţie, acesta nu a mai putut fi acuzat de părăsirea locului accidentului, în astfel de situaţii şoferul având la dispoziţie 24 de ore să se prezinte la poliţie pentru a anunţa evenimentul. Deocamdată, anchetatorii nu au precizat dacă rezultatul contraexpertizei de la Iaşi a fost avizat de Comisia superioară medico-legală, dar între timp Andrei Leonte şi-a recuperat permisul de conducere şi a trecut din nou la volan.

Cât priveşte repararea maşinilor avariate, acest lucru ar urma să fie făcut pe banii lui Andrei Leonte.

Sursa: Monitorul de Botoşani

One thought on “Politician curat după un accident la beţie

  1. Inca o dovada de justitie..”independenta”.. de-aia suntem unde suntem….cu oameni de speta asta…exact soarta asta ne-o meritam…hotie si excrocherii peste tot.. mi-e scarba de voi, ordinarilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *